3 Şubat 2016 Çarşamba

Turkcell Geleceği Yazanlar Android Uygulaması Yayınlandı!

Turkcell Geleceği Yazanlar mobil uygulaması artık Play Store'da!
Yoksa sen hala indirmedin mi?!


Turkcell Geleceği Yazanlar elçilerinden oluşan 7 kişilik ekip ile 4 haftada geliştirilen Geleceği Yazanlar Android uygulaması ile web platformunda bulunan tüm eğitimler, etkinlik duyuruları ve blog yazılarına artık telefonunuzdan kolayca erişebileceksiniz. 


Geleceği Yazanlar web platformunda mobil eğitimler başlığı altında Android, IOS, Windows Phone, App Inventor, Scratch, Arduino, Mobil Oyun olmak üzere 7, web programlama başlığı altında HTML, HTML5&CSS, JavaScript, JQuery, Node.js, MongoDB olmak üzere 6 farklı konuda özenle hazırlanmış eğitim içerikleri ile Türkiye'deki geliştirici kitlesinin Türkçe kaynak eksikliğini büyük ölçüde giderdi. Geliştiriciler, geliştirici olmak isteyen meraklı kitleler ilgi duydukları alanda Geleceği Yazanlar bünyesindeki kaynaklardan ücretsiz olarak faydalanıyor ve eğitimler sonundaki sınavlara girerek hem bilgilerini ölçüyor hem de sertifika alma imkanı buluyor.

Geleceği Yazanlar Android uygulaması sayesinde web platformunda bulunan tüm eğitimler, etkinlik duyuruları ve blog yazılarını artık mobil olarak rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Uygulamanın geliştirilme süresince her aşamada yanımızda bulunan ve bizi destekleyen Mehmet Aca'ya, geliştirici arkadaşlarım Abdullah Sarıkaya, Taner Utku, Volkan Kılıç, Kadirhan Ekmekçioğlu, Eren Utku ve tasarım konusunda emeği geçen Feyza Okumuş'a uygulamayı kullanacak tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim.


Herşeyi ile mükemmel bir ekiptik. Dolu dolu geçen 4 hafta sonucunda güzel bir iş çıkardık. 

Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz. Uygulama geliştirme süresince yazdığımız blog yazılarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder